Oosterweyden - het Eiland Oost fase 4

Buren - Maurik
Actueel aanbod

€ 237.500,- tot € 299.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 135m2
Kaveloppervlak
154 - 322m2
Inhoud
431 - 517m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Maurik's mooiste buiten, zo kan deze wijk met recht genoemd worden. De nieuwe wijk Oosterweyden verrijst op een prachtige landelijke plek in de Betuwe. Oosterweyden biedt een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Het woningaanbod is divers: starterswoningen, rijwoningen, tweekappers, zeer royale tweekappers en vrijstaande woningen!

Het ruim opgezette straatprofiel biedt tegelijkertijd alle ruimte om in rust te genieten van uw eigen woning. Door de aanleg van meerdere speelplekken wordt Oosterweyden ook een ideale plek voor kinderen! Buiten leven in een prachtige woonwijk is hier mogelijk. De locatie is ontsloten door de nieuwe rondweg die een directe aansluiting heeft op de N320 (Culemborg – Kesteren) en krijgt daarnaast aansluitingen voor de auto en fiets op de bestaande dorpskern. Wonen in Oosterweyden betekent intiem wonen met alle nodige voorzieningen in de buurt. In Oosterweyden komt een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Iedereen is van harte welkom in Oosterweyden.

Het Eiland Oost Fase 4 bestaat uit 20 rij- en hoekwoningen. De bouw start in het tweede kwartaal van 2019. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Ontwikkeling: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterweyden - het Eiland Oost fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 237.500,- tot € 299.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Buren.

Aanmelden