Lage Korn Buren

Buren - Buren
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 590.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
179 - 179m2
Kaveloppervlak
600 - 633m2
Inhoud
765 - 765m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Plan de Lage Korn is een nieuwbouwproject aan de zuidkant van de stad Buren. Het is een ruim opgezette nieuwbouwlocatie met een divers woningaanbod. Het plan is zo goed als afgerond, de wijk is al volledig ingericht en alle straten zijn voorzien van bestrating. Dat betekent wonen in een nieuwe buurt die al grotendeels gerealiseerd is.

Op de laatste twee kavels aan de Concorde realiseert VABO Ontwikkeling nog twee vrijstaande woningen. Deze woningen krijgen geen gasaansluiting meer, maar worden uitgerust met een warmtepompinstallatie. Dat betekent een duurzame woning die voorbereid is op de toekomst. Daarnaast wekt u stroom door het gebruik van PV-panelen op het dak. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook de nodige energiekosten. De woningen liggen aan een fraaie watergang en zijn bereikbaar via een brug. De kavels zijn beide ruim van stuk met een royale tuin op het noorden. Aan de zijkant van de woningen bevindt zich een royale erker die zorgt voor extra woonoppervlak en een lichte woonkamer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lage Korn Buren
Koopwoningen
2
Prijs
€ 575.000,- tot € 590.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Buren.

Aanmelden