't Hof van Oosterweyden

Buren - Maurik
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

25 APRIL IN VERKOOP

In Maurik's nieuwbouwwijk Oosterweyden wordt deelplan Eiland Oost gerealiseerd. Deze fase bestaat uit 18 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Donderdag 25 april start de verkoop van fase Eiland Oost 5: 't Hof van Oosterweyden. Je bent die dag tussen 19:00 en 20:00 uur van harte welkom in eetcafé Hier is 't (Buitenweg 15 in Maurik).

Vanaf € 375.000 von
In deze fase komen 21 royale woningen, gelegen aan de noordrand van het eiland. De tweekappers en vrijstaande woningen liggen op royale percelen met een gunstige tuinligging. De woningen worden gasloos gebouwd (met warmtepomp) en bieden diverse opties zoals een levensloopbestendige indeling.

Er zijn diverse woningtypes beschikbaar vanaf €375.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Hof van Oosterweyden
Koopwoningen
21
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Buren.

Aanmelden